Търсене

Иво Данчев

Новини

Арт ателиета на "симБиотично"

Авг. 15, 2019
Фламинго
При голям интерес и с много настроение се случи арт ателието Фламинго в пространството "симБиотично". Въпреки "розовата" атмосфера, включително с пера и пайети, сред участниците не липсваха и момчета, които както и момичетата бяха заинтригувани от странната форма на фламингото - интересно закривения му клюн, дългата шия и крака, както и необикновения му цвят. 

Ателието започна с малко практика как да рисуваме формата на тази висока и елегантна птица, като подготовка за следващите етапи, свързани с изработка на картички, книгоразделители, малки симпатични шишенца и какво ли още не. Последният етап на ателието включваше изрисуване на тениски. 

симБиотично предлага чудесни условия за занимания, но и за забавления. Децата, които приключиха с творческата работа имаха възможност да разгледат изложбата "симБиотично" и да се люлеят на хамаците, да ритат топка с фламинго на поляната и да тичат на воля. А родителите да се отпуснат на пуфовете и пейките и да се насладят на прохладата на морския бриз и звуците на чайките и рибарките.

Очаквайте скоро нашето следващо арт ателие "Имаш поща", в което ще изработим красиви пощенски картички, а ние ще се погрижим да ги изпратим до всяка желана от вас дестинация. Защото какво по-хубаво от един августовки морско-езерен поздрав към различни точки на планетата.

снимки: Лалка Славчева


BBF
Черноморски солници
http://bspb.org
Заедно 21
Програма Life на ЕС
Natura 2000