Иво Данчев

Новини

Дрешка за птичка

20.02.2023
Дрешка за птичка

Ако сте готови да се разделите с някои ваши дрешки и аксесоари или пък искате да намерите нови срещу дарение - заповядайте в четвъртък в Hashtag studio от 17.00 часа до 19.00 часа и се включете в благотворителната акция за пеликаните. Със събраните средства ще ремонтираме тяхната платформа в южната част на Атанасовско езеро, за да им осигурим подходящо място за почивка и надяваме се за гнездене.

Отворете сърцата и гардеробите си – дарете нещата, които вече са ви омръзнали и за които някой друг ще бъде готов да плати /т.е. да дари за каузата/ и си изберете нещо подходящо за вас от наличните дрехи и аксесоари. Приемаме само чисти, здрави и запазени артикули, за да бъде приятно участието на всички! Всеки, който дари поне три артикула, ще получи пеликански ваучер, с който може да си избере подарък от останалите дарени артикули.

Ако нямате възможност да дойдете на самото събитие на 23 февруари, може да донесете вашите артикули в офиса на БФБ на ул. Гурко 53 бл.1, ет.1 всеки работен ден от 9.00 до 18.00 часа и в събота от 11.00 до 13.00. За повече информация Радостина Ценова 0896798908.

След базара, съвсем тематично ще видим разтърсващия документален филм "Истинската цена" (The True Cost) - откровена история за милионите човешки съдби, засегнати по целия невидим път на унищожителната индустрия за дрехи и размисъл за разрушителната сила на консуматорството върху нашето общество и нашия свят.

Кампанията на БФБ „Да дарим за къдроглавия властелин на езерата“ е част от програма „Развитие на дарителството на местно ниво“ от Сдружение „Платформа АГОРА” и Фондация „Америка за България”. Акцията Дрешка за птичка се осъществява с подкрепата на Международен младежки център Бургас и Hashtag Studio Бургас.BBF
Черноморски солници
http://bspb.org
Заедно 21
Програма Life на ЕС
Natura 2000