Търсене

Иво Данчев

Как да помогнем

Стани доброволец

Ако ви се иска да помогнете на Атанасовско езеро, може да го направите по няколко начина:


Да участвате в природозащитни дейности (когато има необходимост):
- ремонт на острови,
- взимане на проби,
- косене на тревиста растителност,
- почистване на диги и други терени,
- мониторинг на видове и местообитания.

Може да се включите в многобройните събития, които организираме (рожден ден, имен ден на езерото, Карнавал на биоразнообразието и др.) в зависимост от вашите интереси:
- да помогнете при провеждането им,
- при разгласата;
- логистика;
- дизайниране и т.н., .

Нужен ни е превод за уебсайта на Лагуната, както и за другите сайтове на фондация Биоразнообразие. Така че ако знаете английски и сте готови да помогнете – свържете се с нас.

За контакти: radostina.tzenova@biodiversity.bg 0896798908

Направи дарение за нашите дейности


В момента изпълняваме европейски проект, но финансирането за него е 75%, така че ангажимент на партньорите е да осигурят останалите 25%. Ако харесвате това, което правим за лагуната и смятате, че има полза от нашата работа може да направите дарение, което отговаря на възможностите ви и да напишете коя от нашите дейности бихте искали да подкрепите.
Дарението може да направите по банков път в ПроКредит Банк АД по сметка BG96PRCB92301016330328; в нашия офис в Бургас (ул. Гурко 53) или на "симБиотично" (пространството на Атанасовско езеро на солници Юг).

Подкрепи фестивалът ВОДА' 2019Всеки, който иска да подкрепи фестивалът „ВОДА“ е добре дошъл на 27 юни (четвъртък) от 18.30 часа на „симБиотично“ (пространство на Атанасовско езеро, разположено на Солници Юг, до басейните с луга и велоалеята покрай морето). Владо Михайлов и Михаела Ненова от REWIND ще свирят безвъзмездно в подкрепа на Фестивала.
С продадените билети и със събраните дарения ще започне кампанията, но се търсят доброволци, както и контакти за намиране на спонсори. 

Стартирана е и паралелна кампания за набиране на средства за фестивала:

https://www.collectim.com/bg_BG/campaign/view/Qxzcfe, която също може да подрепите и да споделите

 

BBF
Черноморски солници
http://bspb.org
Заедно 21
Програма Life на ЕС
Natura 2000