Търсене

Иво Данчев

Новини

Моето Черно море

Окт. 30, 2023
моето Черно море
Тази година за Деня на Черно море ви каним на едно специално събитие, посветено на журналистката и подводен оператор Цветелина Атанасова и нейната книга "Моето Черно море".

Цвети вече не е сред нас, но това, което създаде и засне за нашето море ще остане завинаги. Благодарение на усилията на нейната сестра журналистката от БНР Свобода Атанасова, книгата е преиздадена и има нов живот.

Представени са някои от обитателите на Черно море с красиви фотографии и интересни описания - "жребчета", "балерини", "кучки, които не лаят", "врани под водата" и др.

Книгата е обогатена с QR кодове чрез които може директно да се влезе в youtube канала "Моето Черно море" и да се видят кратки видеа, заснети от Цвети през годините.

Ще се радваме да се видим на 31 октомври - Международния ден на Черно море и да си поговорим за красотата, но и за проблемите на нашето любимо море, да си спомним за незабравимата Цвети и да благодарим на Свобода, за нейния специален жест!

Използваме възможността да благодарим за съдействието на Регионална библиотека "П.К.Яворов" за бързата реакция и осигуряване на място за срещата.
Очакваме ви на 31 октомври 2023 г. (вторник) от 18.30 часа в залата на 2-рия етаж на Библиотеката. 


BBF
Черноморски солници
http://bspb.org
Заедно 21
Програма Life на ЕС
Natura 2000