Търсене

Иво Данчев

Новини

Откриваме сезона на симБиотично с авторска музика

Юни 22, 2021
cover
Каним ви на откриването на новия сезон на „симБиотично“ на любимото място между езерото и морето. Този път няма да нарушим традицията и ще открием с много специален концерт на музикалния проект A CLOUD EMBRACED / ПРЕГЪРНАТ ОБЛАК.

Едва ли има по-подходяща сцена от тази на симБиотично, за представяне на авторската музика на Теодора Станчева - вокал, китара и автор на песните, Асен Хайдутов – перкусии, Евелина Савова - виолончело и китаристите Тодор Тодоров и Ивайло Нинчев.

Очакваме ви на 26 юни 2021 г. (събота) след 19.00 часа на "симБиотично", за да послушаме хубава музика, да се срещнем с хубави хора и да дадем заедно старта на един хубав сезон на пространството на Атанасовско езеро. 

Ще работим отново в сряда, четвъртък, петък от до (17:00 до 20:00 часа). Отворени сме за вашите идеи и предложения за работилници, събития и забавления във и пред пространството. 

След тежката зима и странната пролет е време за една чудно лято, изпълнено с много вълнуващи срещи, приятни емоции, нови и стари приятели, разходки сред природата, наблюдения на птици, кулинарни приключения, спорт и лечебни процедури. Всичко това ще откриете в Атанасовско езеро! Преживейте го!

Цветното и красиво Атанасовско езеро днес в голяма степен се дължи на симбиозата между човека и природата.


BBF
Черноморски солници
http://bspb.org
Заедно 21
Програма Life на ЕС
Natura 2000