Иво Данчев

Новини

"симБиотично" е част от новата туристическа инициатива "Опознай Бургас"

25.05.2019
симБиотично
Пространството "симБиотично", разположено в южната част на Атанасовско езеро е един от 18-те обекта в инициативата на Общината - "Опознай Бургас". Идеята е да се повиши посещаемостта на местните обекти с туристически потенциал и да се привлекат нови техни почитатели. Това е едно забавно предизвикателство не само към гостите, но и към жителите на града.

В книжката "Опознай Бургас" са включени 18 от най-интересните места за посещение в Бургас. Може да се закупи на символичната цена от 2 лева в Туристическия информационен център до Часовника (в центъра на града). На страничката с всеки отделен обект има място за печат и информация откъде точно да се получи. На 16 от 18-те дестинации, заедно с всеки печат посетителите ще получат по едно голямо парче от пъзел на Бургас от въздуха.

Всеки, който събере 18 печата и подреди целия пъзел "Аз обичам Бургас", може да удостовери това в основната сграда на Община Бургас на ул. "Александровска" 26, 2-рия етаж, дирекция "Образование". Предвидени са както индивидуални, така и колективни награди. 

В книжката са включени всички бургаски музеи, Природозащитен център "Пода", Екозона "Вая" и "симБиотично". Възползвайте се от тази възможност и още това лято опознайте всички интересни туристически места на Бургас. Пространството "симБиотично" ще отвори врати след 15 юни и ще работи с ново работно време. Очаквайте ни!


BBF
Черноморски солници
http://bspb.org
Заедно 21
Програма Life на ЕС
Natura 2000